5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme malik bir yapı elemanıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangın üzere acil durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini sineeriye hapseder.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel konum anında insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Antrparantez yapı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz evet.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama kılmak kucakin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden mesul özel yapılışlardan rey yolmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına yakışır yangın merdiveni seçilebilir, binanın tasarruf amacına mütenasip türler tercih edilebilir.

Yangın merdiveni ile ait kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Yangın kapısı istanbul Projelendirme çallıkışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and sevimli withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Tasavvur hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken toplanma noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Yukarıda iz yer kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları hassaten yangın sırasında nasıl kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın yahut yaylı menteşe ile muktezi metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir başka unsur ise asayiş yerine ihtiyaç mahsus şihandan contalardır.

Report this wiki page